Brandslangen, brandslanghaspels en brandslangkasten

Brandslangen en brandslanghaspels 

De Pro-line brandslanghaspel is gefabriceerd en gecertificeerd volgens EN 671-1 en CE.

Bij de ontwikkeling is door de fabrikant samengewerkt met een ingenieursbureau en een universiteit. Dit heeft o.a. geleid tot een kwalitatief product (Patent). De vormgeving van de Pro-line haspel is gedeponeerd bij een modellen bureau.

In de Pro-line haspel is het gebruik van kunststoffen beperkt tot niet-dragende delen, hiermee hebben wij gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is.

Na een kwaliteitscontrole, bestaande uit o.a.druktest van 20 bar waterdruk en 7 bar luchtdruk, verlaat de Pro-line haspel degelijk verpakt de fabriek.

De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montage-handleiding eenvoudig en snel monteren.

Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor is de juiste werking gegarandeerd en wordt beschadiging van het Pro-line haspel voorkomen.

Brandslanghaspelkasten

Pro-line haspelkasten zijn van degelijke kwaliteit, uit plaatstaal vervaardigd en voorzien van een poedercoating als grondlaag in de kleur RAL 3000 (fire rood).

Pro-line haspelkasten zijn geschikt voor zowel opbouw als inbouw, voor inbouw zijn inbouwdaglijsten extra leverbaar.

Pro-line haspelkasten zijn zowel met links- als rechtsdraaiende deuren te monteren en voorzien van montagepunten voor de Pro-line haspel, slanggeleider en straalpijp, alsmede voorgeboorde gaten voor kastmontage en uitdrukschijven voor de aanvoerleiding.

Pro-line haspelkasten zijn leverbaar in enkelvoudige uitvoering voor alleen het haspel en als combinatiekast voor het haspel en een blustoestel, voorzien van afzonderlijke deuren met langgrip en magneetsluiting alsmede los bijgeleverde stickers met inhoudsaanduiding. 

Houdt er wel rekening mee, dat een brandslanghaspel jaarlijks moet worden gecontroleerd en elke 5 jaar uitgebreid onderhoud.

‘Quickscan’ Onze GRATIS en vrijblijvende brandbeveiligingscheck!

Optimus Brandbeveiliging houdt u, uw huis en uw bedrijf veilig. Neem contact op voor meer informatie.

Brandblussers

Lees meer…

Brandslanghaspels

Lees meer…

Blusdekens

Lees meer…

Noodverlichting

Lees meer…

Rookmelders

Lees meer…

Blussysteem

Lees meer…

EHBO middelen

Lees meer…

Noodplannen

Lees meer…

Brandmeldinstallatie

Lees meer…

Pictogrammen

Lees meer…

Optimus Brandbeveiliging voor: Brandblusmiddelen, brandmeldinstallaties, bedrijfsnoodboek, noodverlichting

In 1980 is vakbekwaam onderhoud aan kleine blustoestellen in een privaatrechtelijke afspraak vastgelegd. Deze regeling heet: ‘Regeling Erkend Onderhoudsbedrijf Blusmiddelen’ (REOB).

Wij zijn Onderhoud Blusmiddelen (REOB) gecertificeerd.

Doelstelling van de IPcN is: Uitwisselen en gebruik kunnen maken van specialistische kennis die elk van de deskundigen op zijn of haar vakgebied kent.

Het kenniscentrum is alleen toegankelijk voor leden van de IPcN.