Uw pand en huis beveiliging door Optimus Beveiligingstechniek

Inbraakbeveiliging van Optimus Beveiligingstechniek

Succesvolle en betrouwbare beveiligingsoplossingen tegen inbraak.

Wij beveiligen voor vele bedrijven de bedrijfspanden met o.a. camerasystemen, toegangscontrolesystemen inbraakwerende beveiliging. Naast de zakelijke markt bedienen wij vele particulieren voor de woonhuisbeveiliging. Wij kunnen u vele soorten beveiligingsoplossingen bieden. U bent bij ons verzekerd van professionaliteit, betrouwbaarheid en een constante hoge kwaliteit in de beveiligingsproducten. 

Vrijblijvend beveiligingsadvies

Van inbraakbeveiliging alarmsysteem en inbraakbeveiliging voor de ramen tot volledige inbraakbeveiliging van uw bedrijf; Optimus Beveiligingstechniek is hét inbraakbeveiligingsbedrijf dat u kan helpen op alle gebieden van beveiliging. Bij interesse in één of meerdere beveilingsdiensten kunt u ons bereiken op 0592 – 343623 en info@optimus-beveiligingstechniek.nl.

Wilt u graag een beveiligingssysteem bij ons afnemen? Bekijk dan ook onze huidige aanbiedingen. Wij verzorgen graag zeer nauwkeurige beveiliging, thuis en op bedrijfsterrein.

Uw voordelen op een rijtje:

Bij Optimus Beveiligingstechniek bent u op het juiste adres voor een totale oplossing voor de beveiliging van uw huis, bedrijfspand of andere terreinen.

  • Professioneel advies
  • Eenvoudig uit te breiden systeem
  • Aansluiting op onze alarmcentrale
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Deskundige installatie en onderhoud
  • Extra paar ogen
  • Preventieve werking
  • Duidelijk beeld en bewijslast

Wilt u meer informatie over toegangsbeveiliging voor uw bedrijf? Bel ons op telefoonnummer 0592-343623.

Last van inbrekers?

Contact opnemen?

Laat je naam en gegevens achter. dan nemen wij contact met u op.

Wij leveren aan particulieren die hun woonhuis willen laten beveiligen, maar ook aan bedrijven die de inboedel van hun pand(en) willen beschermen. Wij bieden vele soorten beveiliging:

Vraag GRATIS en vrijblijvend ons beveiligingsadvies!

Inbraakbeveiliging bedrijfspand

Wij zijn als beveiligingsbedrijf onder andere gespecialiseerd in inbraakbeveiliging die draadloos is. Draadloze alarmsystemen zijn ideaal in combinatie met camerabewaking, toegangscontrole systemen en inbraakbeveiliging zoals sloten op ramen en deuren. Het ouderwetse maar vertrouwde hang- en sluitwerk. Door dit te combineren bent u vrijwel verzekerd van een goed beveiligd terrein en pand.

Wij kunnen onze diensten inzetten om uw bedrijf te voorzien van de nodige systemen en beveiliging om uw terrein en inboedel erkend te beveiligen. Wij werken enkel met goedgekeurde sloten en systemen van hoge kwaliteit. Zo werken wij veel met merken als Satel, Alua technology, Integra en HikVision.

Neem gerust contact met ons op om een beveiligingsplan door ons te laten opstellen. Wij lopen graag met u het gehele pand en terrein af om te kijken hoe we de omgeving zo beveiligd mogelijk kunnen maken. Wij zijn hiervoor het geschikte beveiligingsbedrijf in Assen en de regio Groningen en Drenthe.

Woonhuis inbraakbeveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. Men denkt er vaan wel aan om een bedrijfspand goed te voorzien van security, zodat het moeilijker is om binnen te komen, maar juist de veiligheid van huis en haard is eveneens belangrijk. Woonhuizen worden vaker als makkelijker doelwit gezien voor inbraak. Zorg daarom voor een goed inbraakbeveiligingsalarmsysteem thuis of plaats op z’n minst anti-inbraakstrips bij alle ramen en deuren. Afhankelijk van uw woonsituatie is camerabewaking wellicht niet noodzakelijk, maar inbraakpreventie is wel zeer aan te raden.

Wij geven u graag advies over inbraakpreventie en inbraakbeveiliging voor uw woonhuis.

Optimus Beveiligingstechniek houdt u, uw huis en uw bedrijf veilig. Neem contact op voor meer informatie.

Camerabeveiliging

Lees meer…

Z

Inbraakbeveiliging

Lees meer…

Toegangscontrole

Lees meer…

Noodverlichting

Lees meer…

w

Advies & contact

Lees meer…