De beste toegangscontrole voor huis en bedrijfspand van Optimus Beveiligingstechniek

Toegangscontrole beveiliging van Optimus Beveiligingstechniek

Succesvolle en betrouwbare beveiligingsoplossingen.

Voorkomen is beter dan genezen. Juist bij de veiligheid van huis en haard, gebouwen en eigendommen gelooft Optimus Beveiligingstechniek in betrouwbare oplossingen. Oplossingen die werken voor onze zakelijke en particuliere klanten, die bieden waar de eindgebruiker om vraagt. 

Moderne toegangscontrolesystemen

Wilt u ook zeker weten dat uitsluitend bevoegden zich de toegang kunnen verschaffen tot bepaalde ruimten? Optimus Beveiligingstechniek biedt u moderne toegangscontrolesystemen die de toegang tot bepaalde ruimten reguleren. Naast veiligheid voor uw medewerkers is het een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie.

Verschillende indentificatie technieken

Er zijn verschillende methodes tot herkenning. Bekend zijn de magneet sleutel of – kaart die bij de deur om de juiste persoonlijke code vraagt. Maar denkt u ook aan een systeem die gebruik maakt
van biometrie. Biometrie is identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het gezicht, een vingerafdruk, de iris etc. Er is veel mogelijk!

Diverse systemen en toepassingen

De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen. Deze grote systemen zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van de chipcard. Kortom de toegangscontrolesystemen kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast en ingericht.

Last van inbrekers?

Contact opnemen?

Laat je naam en gegevens achter. dan nemen wij contact met u op.

Meer informatie over onze diensten en producten ontvangen?

Wij leveren aan particulieren die hun woonhuis willen laten beveiligen, maar ook aan bedrijven die de inboedel van hun pand(en) willen beschermen. Wij bieden vele soorten beveiliging:

Optimus Beveiligingstechniek houdt u, uw huis en uw bedrijf veilig. Neem contact op voor meer informatie.

Camerabeveiliging

Lees meer…

Z

Inbraakbeveiliging

Lees meer…

Toegangscontrole

Lees meer…

Noodverlichting

Lees meer…

w

Advies & contact

Lees meer…