Onbezorgd en veilig werken met optimale beveiliging in en om uw bedrijf

Alle beveiliging met camerabeveiliging van Optimus Beveiliging

Veilig werken en onbezorgd gasten ontvangen met Optimus Beveiliging

Optimus Beveiligingsgroep heeft alles in huis voor

bedrijfsbeveiliging en huisbeveiliging

Camerabeveiliging

Inbraakbeveiliging

Toegangscontrole

Vraag GRATIS en vrijblijvend ons beveiligingsadvies!

Welkom bij Optimus Beveiligingstechniek. Beveilig wat je lief is.

Optimus Beveiligingstechniek, een inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen kan u helpen om uw woning preventief tegen inbraak te beschermen. Nu bestaan er veel (elektronische) beveiligingsproducten, maar welke kiest u dan? Optimus beveiligingstechniek helpt u graag aan de juiste beveiligingsoplossingen naar uw wens. Altijd van hoge kwaliteit en passend bij de situatie van uw woonhuis of bedrijfspand. Van inbraakbeveiliging camera en alarmsysteem tot inbraakbeveiliging sloten, ramen en deuren. U vindt al deze soorten beveiliging en meer bij ons.

Wij zijn volledig geschoold en op de hoogte van alle regels.
Maak een afspraak

Betrouwbare en kwalitatieve beveiligingsoplossingen

van een professioneel beveiligingsbedrijf

Wanneer u ons als inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen inschakelt om u te voorzien van inbraakbeveiliging met camera of inbraakbeveiliging die draadloos is, mag u hoge kwaliteit verwachten. Wat wij doen is het leveren van betrouwbare en kwalitatieve beveiligingsoplossingen.

Dit doen wij zowel voor particulieren die hun woonhuis willen laten beveiligen en voor bedrijven die de inboedel van hun pand(en) willen beschermen. Hiervoor kunnen wij vele soorten beveiligingsoplossingen bieden.

U bent bij ons verzekerd van professionaliteit, betrouwbaarheid en een constante hoge kwaliteit in de beveiligingsproducten. Onze dienstverlening kenmerkt zich onder meer door de volgende punten:

  • Ervaren monteurs met jarenlange ervaring
  • Zorgvuldige werkwijze
  • Alles op het gebied van veiligheid onder één dak
  • Snelle service door heel Nederland
  • Installatie, montage of reparatie altijd op locatie binnen korte tijd
  • Korte communicatielijnen

Zoekt u een inbraakbeveiligingsbedrijf in Assen voor de beveiliging van uw huis of bedrijfspand? Wij helpen u graag uw waardevolle spullen te beschermen en te voorkomen dat anderen slagen uw pand binnen te dringen. Voor professioneel advies m.b.t. beveiligingstechnieken kunt u ons bereiken op 0592 – 343623.

Wilt u meer weten?
Maak een afspraak

Woonhuis inbraakbeveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. Men denkt er vaak wel aan om een bedrijfspand goed te voorzien van security, zodat het moeilijker is om binnen te komen, maar juist de veiligheid van huis en haard is eveneens belangrijk. Woonhuizen worden vaker als makkelijker doelwit gezien voor inbraak. Zorg daarom voor een goed inbraakbeveiligingsalarmsysteem thuis of plaats op z’n minst anti-inbraakstrips bij alle ramen en deuren. Afhankelijk van uw woonsituatie is camerabewaking wellicht niet noodzakelijk, maar inbraakpreventie is wel zeer aan te raden.

Wij geven u graag advies over inbraakpreventie en inbraakbeveiliging voor uw woonhuis.

Inbraakbeveiliging bedrijfspand

Wij zijn als beveiligingsbedrijf onder andere gespecialiseerd in draadloze inbraakbeveiliging. Draadloze alarmsystemen zijn ideaal in combinatie met camerabewaking, toegangscontrole systemen en inbraakbeveiliging zoals sloten op ramen en deuren. Het ouderwetse maar vertrouwde hang- en sluitwerk. Door dit te combineren bent u vrijwel verzekerd van een goed beveiligd terrein en pand.

Wij kunnen onze diensten inzetten om uw bedrijf te voorzien van de nodige systemen en beveiliging om uw terrein en inboedel erkend te beveiligen. Wij werken enkel met goedgekeurde sloten en systemen van hoge kwaliteit. Zo werken wij veel met merken als Satel, Alua technology, Integra en HikVision.

Neem gerust contact met ons op om een beveiligingsplan door ons te laten opstellen. Wij lopen graag met u het gehele pand en terrein af om te kijken hoe we de omgeving zo beveiligd mogelijk kunnen maken. Wij zijn hiervoor het geschikte beveiligingsbedrijf in Assen en de regio Groningen en Drenthe.

Optimus Beveiligingstechniek houdt u, uw huis en uw bedrijf veilig. Neem contact op voor meer informatie.

Camerabeveiliging

Lees meer…

Z

Inbraakbeveiliging

Lees meer…

Toegangscontrole

Lees meer…

Noodverlichting

Lees meer…

w

Advies & contact

Lees meer…

Optimus inbraakbeveiligingsbedrijf:

meer dan beveiligingstechniek!

Wij kunnen onszelf met zekerheid experts noemen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Optimus Beveiligingstechniek is onderdeel van de Optimus Beveiligingsgroep. Zo bestaat er ook Optimus Brandbeveiliging en Optimus NENKeuringen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij, qua beveiliging, weten waar we over praten en een grote speler zijn in de regio op het gebied van inbraakpreventie, security, alarmsystemen en brandbeveiliging.

Wij staan u graag te woord!   Maak een afspraak